Ρούλα Γιαννιώτη: Η 53χρονη νικήτρια του Tempting Fortune - Με το έπαθλο θα βοηθήσει την τυφλή της κόρη

Άρτος και Θεάματα 16 Νοεμβρίου 2024

Το Tempting Fortune έριξε αυλαία στο ΣΚΑΪ.

Η 53χρονη Ρούλα Γιαννιώτη είναι νικήτρια του παιχνιδιού περιπέτειας με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.


Η ίδια ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με πρωτιά, εξασφαλίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 10.614 ευρώ, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Η 53χρονη έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά έχει μεγαλώσει στην Γερμανία. Η Ρούλα Γιαννιώτη ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και να κυνηγήσει τα όνειρά της.

H Ρούλα είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Εν Αποστρατεία, καθώς ήταν στο σώμα για 25 χρόνια.

Στο Tempting Fortune μπήκε για μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς το κίνητρο δεν είναι η προσωπική της προβολή, αλλά καθαρά τα χρήματα και ήθελε να τα διαθέσει για καλό σκοπό.


Συγκεκριμένα, η 26χρονη κόρη της είναι εκ γενετής τυφλή και σπουδάζει νηπιαγωγός.

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», δήλωνε η Ρούλα Γιαννιώτη κατά την είσοδό της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και φυσικά, τα κατάφερε!


Για την ίδια, η γυμναστική δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητά της, ενώ ασχολείται με το body building και το pilates, κάτι που μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει μέσα από τα social media της.

Η Ρούλα Γιαννιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργή και διαθέτει λογαριασμούς τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok.

www.govastileto.gr

Προβλήθηκε 1149 φορές

Τα ζώδια την Κυριακή του Πάσχα

Η μέρα φλέγεται από το πάθος του Άρη στον Λέοντα να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον Κριό δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε το Πάσχα με συναίσθημα!

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 18 Απριλίου 2025: ''Σπανακόρυζο μεν, χωρίς λάδι δε''

Το θέλει το λαδάκι του το σπανακόρυζο, αλλά γίνεται ωραιότατο και χωρίς αυτό. Σ’ αυτή την αλάδωτη συνταγή, το σπανάκι το αχνίζουμε αντί να το σοτάρουμε, και το νοστιμίζουμε με μπόλικα μυρωδικά, σπαράγγια, ντομάτα και πολτό σουσαμιού.