Η Εστέλλα Καραμανίδου και η Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο, παίρνοντας την πρώτη θέση σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που κρίθηκε με ελάχιστες διαφορές.
Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 262.3942 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις Μανάμι Ντόντο και Νάο Σιραχάσε από την Ιαπωνία (261.5703β.) και στην τρίτη τις Γκιζάλ Ακμπάρ και Κανάκο Φιλντ από τις ΗΠΑ (260.8923β.).
Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο (σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία).
Οι αγώνες ολοκληρώνονται το απόγευμα (18:30), με τον τελικό του ομαδικού.
Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.
Ο Ποσειδώνας συναντά τον Βόρειο Δεσμό στους Ιχθείς και το εσωτερικό κάλεσμα φέρνει αφύπνιση για όνειρα και προσδοκίες που έμειναν στην μέση και τώρα μπορούν να φουντώσουν ξανά και να γίνουν πράξη.
Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.
Για σήμερα τα ζώδια μπλέκονται σε αυταπάτες και αμφιβολίες. Για μία ακόμα ημέρα προσοχή πρέπει να δείξουν οι : Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου