H Πρεμιέρα της Παριζιάνας αφιερώνεται στη μεγάλη καλλιτέχνη,τον υπέροχο άνθρωπο,την εξαιρετική προσωπικότητα, την αγαπημένη μας Έρρικα Μπρόγιερ.

Άρτος και Θεάματα 06 Ιανουαρίου 2020

Η εκπομπή μας απ΄την Πρεμιέρα της Παριζιάνας αφιερώνεται στη μεγάλη καλλιτέχνη,τον υπέροχο άνθρωπο,την εξαιρετική προσωπικότητα, την αγαπημένη μας Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Sigma Dream Team μαζί με το εξαιρετικό μέλι Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, του Δημήτρη Πάντου απ΄τα πανέμορφα Ιωάννινα ... σας στέλνουμε όλοι μαζί τις καλύτερες ευχές μας για μια χρονιά γεμάτη αισιοδοξία,ευλογία κι ευτυχία!

Το πρότυπο αυτό μέλι, μας ταξιδεύει σε μια απ΄τις παραστάσεις που αποτελούν σταθμό στα θέατρα της Αθήνας ...

Η ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ του Αντώνη Λουδάρου, σε μια υπερπαραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου αποτελούν μια συγκλονιστική εμπειρία επί σκηνής,που σαρώνει στην κυριολεξία με ουρές στα ταμεία κι ενθουσιάζει τον κόσμο!

Απολαύστε την πρεμιέρα της παράστασης ... με τη γεύση του εξαιρετικού μελιού του Δημήτρη Πάντου,που με τόσο πολύ μεγάλη φροντίδα παράγει και συσκευάζει για εσάς!  

Δείτε την εκπομπή εδώ - actionsigmawebtv.com.gr

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους

Προβλήθηκε 716 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 22.09.2024: ''Φιλέτα κοτόπουλου με αχλάδια και σάλτσα ξηρών καρπών''

Τα πρώτα αχλάδια της σεζόν έκαναν ήδη εμφάνιση στα μανάβικα και είναι ό,τι πρέπει για να σκαρώσουμε στο μπαμ ένα εύκολο φαγάκι με κοτόπουλο, για έναν αναπάντεχο μουσαφίρη.