''Έφυγε'' ο Δημήτρης Τσεβάς

Άρτος και Θεάματα 03 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση θανάτου του συναδέλφου Δημήτρη Τσεβά

Το διαβάσαμε στο facebook από Spiros Skiadopoulos

''Ο Δημήτρης ξεχώριζε για την εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση και το υψηλό επαγγελματικό του ήθος και είχε αναπτύξει σημαντική φωτογραφική δραστηριότητα στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης για 25 χρόνια στην Leica Academy..

Η σκέψη μας αυτή τη δύσκολη στιγμή πηγαίνει στην οικογένεια του Δημήτρη που είναι αντιμέτωπη με μια τόσο πρόωρη και άδικη απώλεια.

Η κηδεία του θα γίνει την Τεταρτη 6 Νοεμβριου στο Νεκροταφείο Π.Φαληρου στις 3:30 μ.μ

Ο Δημήτρης Τσεβάς γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στην Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας "Leica" και εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος συνεργαζόμενος με διάφορα περιοδικά και εκδόσεις.

Ηταν γενικός γραμματέας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων "ΦΟΙΒΟΣ" και μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας.

Δίδασκε φωτογραφία στη Leica Academy τα τελευταία 25 χρόνια και στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ. Είχε δώσει σειρά διαλέξεων για τη φωτογραφία στη Fnac Αθήνας.

Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Κούβα''. 

Προβλήθηκε 2037 φορές

Ελλάδα - Σκωτία στα πλέι οφ ανόδου του Nations League

Έπειτα από μία εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Nations League, η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Αγγλία, με την οποία ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά έχασε την κορυφή στη διαφορά γκολ.

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευη 22 Νοεμβρίου 2024: ''Παντζαροσαλάτα με πορτοκάλια, νεροκάρδαμο και πικάντικο γιδοτύρι''

Παντζάρι, πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί. Γνήσια χειμωνιάτικες γεύσεις και ωραία αρώματα σε μια σαλάτα ιδανική για ένα τραπέζι στο σπίτι, που μπορούμε όμως να απολαύσουμε και ως ελαφρύ κύριο πιάτο.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024: ''Χοιρινό αφέλια με πατάτες αντιναχτές, από την Κύπρο''

Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.