Νέα ταξιδιωτική εκπομπή Travel Diary από το Cosmote Tv

Άρτος και Θεάματα 27 Ιανουαρίου 2017

Travel Diary

Η Βένια και ο Μάνος – ένα ζευγάρι που λατρεύει την περιπέτεια- ταξιδεύουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με μια αέναη διάθεση ανακάλυψης.

Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Μάνου Ατζαράκη, η Βένια Αντωνίου παρουσιάζει τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες που παίρνουν τη μορφή ταξιδιωτικών ταινιών μικρού μήκους!

Δες ό,τι είδαν, νιώσε ό,τι ένιωσαν, ζήσε την κάθε στιγμή....

Ταξίδεψε μαζί τους!

Προβολή: Μηνιαία τηλεοπτικά με εβδομαδιαία 5λεπτα. Χρόνος επεισοδίου, 24 λεπτά.

Η εκπομπή θα προβληθεί στο Cosmote Tv (μέσα από τη συχνότητα του Alert), καθώς επίσης και σε περιφερειακά κανάλια (Alert, Εγνατία, Θράκη Νετ). 

http://www.eoellas.org/2017/01/05/anakoinosi-neas-sinergasias-manos-vera/

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=b5WDXpoX804

Προβλήθηκε 1818 φορές

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα, σχηματίζει τρίγωνο με τον ιδεαλιστή και ονειροπόλο πλανήτη των ιδανικών, τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γύρω μας τρυφερή, καλλιτεχνική, αισθαντική και άκρως ονειροπόλα!

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου

«Οι στιγμές που ζούσα καθημερινά εκεί στο Βιετνάμ, η διαφορετική κουλτούρα και η συναναστροφή με τις άλλες διαγωνιζόμενες ήταν κάτι το μοναδικό για μένα»

Victoria's Secret: Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που θα φορέσει φτερά αγγέλου στο Show 2024

Η Ανθή αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη και μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε να βρεθεί στη μαγική λίστα του οίκου, ανάμεσα στα σημαντικότερα μοντέλα του κόσμου όπως την Gigi Hadid και την Tyra Banks.