Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016

Άρτος και Θεάματα 30 Αυγούστου 2016

Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί σε βραδιές θεάτρου και πολιτισμού, όλο τον Σεπτέμβριο, στη Γλυφάδα! Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Αντί για εισιτήριο καλούνται οι πολίτες να φέρουν τρόφιμα και σχολικά είδη για όσους έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου

«Απλά... καλοκαίρι!» Συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα. Τιμητική συμμετοχή: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου

Θεατρική παράσταση «Το μήλο». Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωνσταντίνου, Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου

Παράσταση «I am what I am – The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! Με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam – Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου

«Μια βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκι». Αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη μας. Ηθοποιοί-ερμηνευτές: Κωνσταντίνος Φάμης, Ποθητή Σταυρινούδη

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου

«Χωρίζουμε λέμε»: Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου

Συναυλία με τον Ανδρέα Λέοντα, νικητή του X-Factor 

Προβλήθηκε 1061 φορές

Ελλάδα - Σκωτία στα πλέι οφ ανόδου του Nations League

Έπειτα από μία εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Nations League, η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Αγγλία, με την οποία ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά έχασε την κορυφή στη διαφορά γκολ.

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευη 22 Νοεμβρίου 2024: ''Παντζαροσαλάτα με πορτοκάλια, νεροκάρδαμο και πικάντικο γιδοτύρι''

Παντζάρι, πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί. Γνήσια χειμωνιάτικες γεύσεις και ωραία αρώματα σε μια σαλάτα ιδανική για ένα τραπέζι στο σπίτι, που μπορούμε όμως να απολαύσουμε και ως ελαφρύ κύριο πιάτο.