Όμορφοι προορισμοί για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Άρτος και Θεάματα 19 Μαρτίου 2016

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι προ των πυλών και εμείς σας παρουσιάζουμε τους όμορφους ελληνικούς προορισμούς και όμορφα ξενοδοχεία για να απολαύσετε τις ημέρες αυτές:

DEMIRIS Hotel - στα μαγευτικά Σύβοτα την "Καραϊβική της Μεσογείου"

Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας (Μούρτος) είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό όπου το καταπράσινο τοπίο αγκαλιάζεται από θάλασσα με μοναδικό μπλε που φτιάχνει μια ειδυλλιακή εικόνα.

Χτισμένο στο ωραιότερο λόφο, πάνω από το φυσικό λιμάνι, τόπο που έχει ανακηρυχθεί ως περιοχής “ιδιαίτερου φυσικού κάλλους”, βρίσκεται το ξενοδοχείο Demiris Hotel στα Σύβοτα σε ένα κατάφυτο κτήμα 4 στρεμμάτων με ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα.


Το Συγκρότημα βρίσκεται στο μέσο περίπου της απόστασης από τις 20 μαγευτικές παραλίες των Συβότων με τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά, το πράσινο, και τις πεντακάθαρες αμμουδιές που θα κάνουν τη διαμονή στα Σύβοτα αξέχαστη.


Το ξενοδοχείο Demiris Hotel είναι ένα νεόδμητο τουριστικό συγκρότημα με πλήρως επιπλωμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα φροντισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διαθέτουμε 2 δίχωρα και 8 μονόχωρα δωμάτια- διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα, (δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων ), ευρύχωρα, φωτεινά και με θέα στη θάλασσα.


Στο Demiris Hotel οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα, που διαθέτει μια ηλιόλουστη βεράντα με αναπαυτικές ξαπλώστρες θαυμάζοντας την όμορφη θέα της γύρω περιοχής.


Στα Σύβοτα η διαμονή σας μπορεί να γίνει εφαλτήριο και για μια διαδρομή στα Ιστορικά και φυσικά μνημεία της Ηπείρου (Π.Χ. αρχαία Τιτάνη μεταξύ, πηγές του Αχέροντα, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα κ.λ.π.),την οποία θα αγαπήσετε “Πιστέψτε μας” .

 

μας βρίσκετε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

Στο μαγευτικό Γαλαξίδι - "ΝΑΥΤΙΛΟΣ"

Ο Ναυτίλος είναι ένα σύγχρονο ολοκαίνουργιο νεοκλασικό κτίριο, που κτίστηκε με απόλυτο σεβασμό προς την τοπική αρχιτεκτονική, χρησιμοποιώντας τα καλαίσθητα χαρακτηριστικά τοπικά διακοσμητικά στοιχεία.


Διαθέτει ευρύχωρα κι ευχάριστα διαμερίσματα, όλα με θέα προς το Γαλαξίδι και τον κόλπο της Ιτέας, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις που αναζητά ένας ταξιδιώτης σήμερα, καθώς και τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων.


Κάθε πρωί σερβίρεται πλούσιο πρωινό με υλικά της επιλογής σας στο διαμέρισμά σας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, για να ξεκινήσετε με δύναμη την ημέρα σας. Η φιλική ατμόσφαιρα και η πρόσχαρη εξυπηρέτηση της Ιωάννας φέρουν την προσωπική της πινελιά και θυμίζουν παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

Ο Ναυτίλος βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Χηρόλακα, του μεγαλύτερου αλλά πιο ήσυχου λιμανιού του Γαλαξιδίου, δέκα λεπτά με τα πόδια από το πολυσύχναστο λιμάνι με τα εστιατόρια και τα μπαρ, καθώς και όλα τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, και δύο λεπτά με τα πόδια από τρεις όμορφες μικρές παραλίες.


Τα Διαμερίσματα Ναυτίλος είναι ιδανικό μέρος για να περάσετε ξέγνοιαστες κι όμορφες διακοπές, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, με την οικογένεια, τους φίλους ή το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα μοναδικό παραθαλάσσιο οικιστικό περιβάλλον, ενώ αποτελεί εξαιρετική βάση για όσους θέλουν να επισκεφτούν τα αξιοθέατα και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της περιοχής.


μας βρίσκετε εδώ

 

ΑΡΧΟΝΤΟΠΕΤΡΑ στην Ευρυτανία, τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει όλους τους επισκέπτες της.

Στην καρδιά του Μεγάλου Χωριού και μόλις 10 χιλ. από το Καρπενήσι βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, η ‘Αρχοντόπετρα’.

Περνώντας το τοξωτό γεφύρι εισέρχεστε σε ένα ιδιαίτερα προσφιλές περιβάλλον πολυτέλειας, που συνδυάζει άψογα τεχνολογία αιχμής με την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού .

Οι σουίτες μας, στις οποίες έχουμε δώσει τα ονόματα των ψηλότερων κορυφών από τους ορεινούς όγκους που δεσπόζουν στο νομό Ευρυτανίας, έχουν τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα χρώματα και τον φωτισμός να συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον χαλάρωσης και ευφορίας.

Ο συνδυασμός εξοπλισμού, προσωπικού service και οικογενειακής ατμόσφαιρας, προσφέρει στον φιλοξενούμενο πλήθος υλικών και άϋλων απολαύσεων, κάνοντας τη διαμονή στην Αρχοντόπετρα μία μοναδική εμπειρία.

Οι ΄΄Κορυφές΄΄ μας είναι πλέον προσιτές για να τις κατακτήσετε!!

Ο Ξενώνας ΑΡΧΟΝΤΟΠΕΤΡΑ προσφέρει τη πολυτέλεια του σε όλες τις σουίτες για όλο το χρόνο!!

Η Αρχοντόπετρα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον Καρπενησιώτη ποταμό, στους χιονοσκεπείς πρόποδες της Καλιακούδας, μέσα στο ελατόδασος.

Με μια νεωτεριστική αντίληψη για τον «τουρισμό του βουνού», τις παροχές, τις υπηρεσίες και την πραγματική έμφαση στη λεπτομέρεια, ο ξενώνας παρέχει στον επισκέπτη ζεστή φιλοξενία και όλες τις προδιαγραφές για μια αξέχαστη ορεινή εμπειρία.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε τη διαμονή σας στο Καρπενήσι αξέχαστη!!

βρείτε μας εδώ 

Προβλήθηκε 1737 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 17.09.2024: Σουτζουκάκια κοτόπουλου στον φούρνο με ''πατατάκια'' πάπρικας

Τα σουτζουκάκια με κιμά κοτόπουλου είναι η ιδανική εναλλακτική για ένα πιο light αποτέλεσμα, όσο για τα υπέροχα «πατατάκια» που τα συνοδεύουν είναι σκέτη νοστιμιά.