<<ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΛΑΙΚΑ>>

Άρτος και Θεάματα 07 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΛΑΪΚΑ
με τους Κώστα και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη.


Από την Κυριακή 13 Μαρτίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι η σκηνή του "Ρυθμός Stage" μεταμορφώνεται σε παλιό λαϊκό πάλκο και υποδέχεται τους Κώστα και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη.


Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα, που μιλούν απ’ ευθείας στην καρδιά και έχουν ως στόχο να ανακαλύψουμε την ουσία των πραγμάτων, συνδέοντας το χθες με το σήμερα.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και ειδικά για αυτές τις εμφανίσεις λειτουργεί και η κουζίνα του Ρυθμού με εξαιρετικές επιλογές.


Ρυθμός Stage.

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα

Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]


Κυριακή 13 Μαρτίου και κάθε Κυριακή.


Ώρα έναρξης: 14.00
Είσοδος ελεύθερη 

Προβλήθηκε 961 φορές

H Κορίνα Κοπφ αποσύρθηκε από το Only Fans αφού έβγαλε πάνω από 70 εκατ. δολάρια μέσα σε 3 χρόνια

«Θρηνεί» το κοινό της Κορίνα Κοπφ, του πανέμορφου μοντέλου που έγινε πασίγνωστο από το περιεχόμενο που ανέβαζε τα τελευταία χρόνια στο Only Fans καθώς αποφάσισε ότι βγει στην «σύνταξη».

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν σε ηλικία 68 ετών

Ο στενός φίλος του, ο σκηνοθέτης Ματ Φέλκερ, που ανέλαβε και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Hulu «After Baywatch» επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού, σύμφωνα με το People. «Κατάφερα να δω τον Μάικ την τελευταία φορά που είχε τις αισθήσεις του και με κοίταξε με το χαρακτηριστικό του ύφος και μου είπε “ήρθες πάνω στην ώρα”» τόνισε ο Φέλκερ.