Άννα Μέγα: ''Έφυγε'' από τη ζωή η ηθοποιός.

Άρτος και Θεάματα 03 Μαϊου 2022

Η Άννα Μέγα έφυγε από τη ζωή.  Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πρωτομαγιάς, σε ηλικία 59 χρονών.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη πενταετή μάχη, που έδινε με τον καρκίνο, βυθίζοντας έτσι την οικογένειά της, αλλά και φίλους και γνωστούς σε θλίψη.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της και συγγραφέας, Βασίλης Ραΐσης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μία συγκινητική δημοσίευση.


«Άννα Μέγα (Αννούλα) 30/10/1963 – 1/5/2022. Από φοιτητές ακόμα, φίλη, ερωμένη, συντρόφισσα, σύντροφος, παρτενέρ στην άγουρη και την λιγότερο άγουρη τέχνη μας, σύμβουλος, αδελφή.
Τα τελευταία 15 χρόνια, όλα τούτα και η Γυναίκα μου. 5 χρόνια πριν, μπήκε ανάμεσά μας ο καρκίνος και μας έδεσε ακόμα πιο πολύ. Στο νοσοκομείο, την τελευταία μέρα που επικοινωνούσε, ήμασταν όλοι οι αγαπημένοι της πάνω από το κρεβάτι της και μιλούσαμε σιγά, να μην την ενοχλούμε. «Τι λέτε;» μας ρωτάει.
«Τίποτα αγάπη μου, απλά έχουμε πρόβλημα με την ασφάλεια του νοσοκομείου επειδή είμαστε πολλοί σε ένα δωμάτιο». «Πείτε τους ότι θα φύγω εγώ».
Και έφυγες ψυχή μου. Βράδυ πρωτομαγιάς. Δεν ήθελες να σε κλαίω αγάπη μου, αλλά εγώ από εγωϊσμό κλαίω, εμένα λυπάμαι. Χωρίς την προσωπικότητά σου, την συντροφιά σου, το πνεύμα σου, την πελώρια αγάπη σου νιώθω ξαφνικά πιο φτωχός, νιώθω ανήμπορος.
Με όσα μου χάρισες όμως θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα σε περιέχω μέχρι να κλείσω τα δικά μου μάτια. Ο Βασίλης σου», έγραψε.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 1408 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.