''Εφυγε'' η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Άρτος και Θεάματα 14 Οκτωβρίου 2021

Το θάνατο της ηθοποιού Δήμητρας Αγγελοπούλου γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς μέσω των social media.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, η ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, την Τρίτη.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε δουλέψει σε θεάτρο και τηλεοπτικές σειρές.

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το σίριαλ του ALPHA «Σε Είδα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Ενώ συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία», αλλά και σε αρκετά θεατρικά έργα.

www.lifo.gr

Προβλήθηκε 1136 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.