Το βιβλίο της Κατερίνας - Αύγουστος Κορτώ

Αρθρογραφία 08 Μαρτίου 2014

 

Η Πινακοθήκη Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου υποδέχεται τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στις 20:00 τον Αύγουστο Κορτώ, ο οποίος θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο από τις Εκδόσεις Πατάκη, «Το Βιβλίο της Κατερίνας».


«Το Βιβλίο της Κατερίνας» είναι ένα κείμενο εξομολογητικό και αυτοβιογραφικό κι ας μην είναι αφηγητής ο συγγραφέας. Αφηγήτρια είναι η μητέρα του και μάλιστα όσο ήδη είναι νεκρή. Μια γυναίκα που αγάπησε με πάθος το γιο της, που δεν κατάφερε να ξεφύγει από το οικογενειακό ιστορικό της τρέλας και που τελικά έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της ως υπέρτατη πράξη αγάπης.

 

Ο Πέτρος Χατζόπουλος, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αύγουστου Κορτώ, γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Έχει εκδώσει διηγήματα, μυθιστορήματα, νουβέλες, ποιήματα και βιβλία για παιδιά.


Σας περιμένουμε στην Πινακοθήκη Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στις 20:00.

Είσοδος ελεύθερη!


Χορηγός επικοινωνίας:
Στο Κόκκινο 105,5 ? www.stokokkino.gr

Με την υποστήριξη:
VOGIATZOGLOU ARCHITECTS & ENGINEERS - www.vvae.gr
Δήμος Νέας Ιωνίας - www.neaionia.gr



 

 

Προβλήθηκε 566 φορές

Σοκαριστική ανακάλυψη! Μετά από χιλιάδες χρόνια, ανακαλύπτεται η μουμιοποιημένη γυναίκα με εκπληκτική ομορφιά.

Η ανακάλυψη αυτή δεν είναι απλώς ένα ακόμα κομμάτι της ιστορίας – είναι ένα παράθυρο σε έναν χαμένο κόσμο, έναν κόσμο όπου η γοητεία και το μυστήριο δένονται αξεδιάλυτα με το πέρασμα του χρόνου.

Ανακαίνιση Μπάνιου: 5 λόγοι γιατί να προτιμήσεις το Douleutaras.gr

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μία από τις πιο συχνές και σημαντικές αλλαγές που οι περισσότεροι σκεφτόμαστε να κάνουμε στο σπίτι μας, ιδίως όταν πλησιάζει το νέο έτος καθώς “ζυγίζουμε” τις αλλαγές εκείνες που όλοι θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας αλλά μέχρι τώρα αναβάλαμε.