τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων

Άρτος και Θεάματα 15 Ιουνίου 2015

Γράφει η Ευαγγελία Ουζουνίδου.

 

Στο πολιτιστικό κέντρο «Πολυχώρος» του δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων για την περίοδο Οκτώβριος 2014 ? Μάιος 2015. Την εκδήλωση συντόνισε η Μένη Τριανταφύλλου, ενώ χαιρέτησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Γιώργος Παπαθεοδώρου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του παιδικού τμήματος καράτε, συνεχίστηκε με τα τμήματα παραδοσιακών χωρών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και φυσικά της Ίμβρου και ολοκληρώθηκε με απονομή επαίνων σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, η Μαρία Γκούλτα, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Ιμβρίων και μέλος της χορευτικής ομάδας, μίλησε για τη συμμετοχή των νέων στα χορευτικά τμήματα αλλά και για την αυξημένη τους παρουσία τα τελευταία χρόνια. ( δείτε εδώ )

 

Η Ελένη Απίστολα, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων, μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά από όλους στις πολιτιστικές δράσεις, για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων της επόμενης χρονιάς, αλλά και για όλους όσους συμμετέχουν στο σύλλογο, πολλοί από τους οποίους δεν είναι Ίμβριοι αλλά φίλοι του συλλόγου που εκτιμούν και απολαμβάνουν το έργο του. 

Προβλήθηκε 576 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.