Ο πατσάς του Ζήκου, δεν παχαίνει. Ο πατσάς του Ζήκου ομορφαίνει

Άρτος και Θεάματα 17 Ιανουαρίου 2014

 

Απο το 1984 η ιστορία καταγράφει την εμφάνιση ενός απο τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας .

 

Ο πατσάς είναι συνώνυμος με τον "Ζήκο".

Ο κ. Βασίλης με το μαγαζί του στην Πλατεία Καλογήρων, έχει προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα να γευτούν τις μοναδικές γεύσεις απο παραδοσιακό πατσά ο οποίος διαλέγεται, κόβεται (ή ψιλοκόβεται) ετοιμάζεται και σερβίρεται μπροστά τους αχνιστός.


Δεν γίνεται να ήσουν μερακλής και άνθρωπος της νύχτας και να μην γνωρίζες ένα από τα πιο φημισμένα μαγαζιά . Ο "Ζήκος" αποτελούσε σταθμό στην περιοχή της Δάφνης ενώ απολάμβανες τον πατσά σου ακούγοντας στη διαπασών Στέλιο Καζαντζίδη. Γιατί ως γνωστόν: "Ο πατσάς του Ζήκου, δεν παχαίνει. Ο πατσάς του Ζήκου ομορφαίνει."


Τώρα ο "Ζήκος" βρίσκεται στην Ηλιούπολη, Παπαναστασίου 2, προσφέροντας στους πελάτες - φίλους του,σπιτικές

γεύσεις, παραδοσιακή κουζίνα και τον γνωστό πατσά του.

 

Η επίσκεψη είναι αναγκαία.πατσάς μοσχαρίσιος


Αν όμως θέλεις να απολαύσεις την κουζίνα του στο σπίτι σου, ο "Ζήκος" φρόντισε και για αυτό.

 

Στο τηλέφωνο 210 -99 68400, η παραγγελία σου είναι άμεσα και γρήγορα κοντά σου.

 

Προβλήθηκε 11818 φορές

Ελλάδα - Σκωτία στα πλέι οφ ανόδου του Nations League

Έπειτα από μία εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Nations League, η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Αγγλία, με την οποία ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά έχασε την κορυφή στη διαφορά γκολ.

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευη 22 Νοεμβρίου 2024: ''Παντζαροσαλάτα με πορτοκάλια, νεροκάρδαμο και πικάντικο γιδοτύρι''

Παντζάρι, πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί. Γνήσια χειμωνιάτικες γεύσεις και ωραία αρώματα σε μια σαλάτα ιδανική για ένα τραπέζι στο σπίτι, που μπορούμε όμως να απολαύσουμε και ως ελαφρύ κύριο πιάτο.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024: ''Χοιρινό αφέλια με πατάτες αντιναχτές, από την Κύπρο''

Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.