Νίκος Αθανασόπουλος εθελοντής  και κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων που κολύμπησε απο την Χρυσή έως την Ιεράπετρα μεταφέροντας μήνυμα για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"!

Μετά από 5 ½ ώρες κολύμβησης, με τον άνεμο κόντρα και με ισχυρά ρεύματα, έφτασε στην Ιεράπετρα κάνοντάς μας όλους υπερήφανους!

Κολύμπησε 9 ναυτικά μίλια έχοντας δίπλα του ένα ιστιοπλοϊκό του Ομίλου Ιεράπετρας με Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

«Η σκέψη και η αφοσίωση στον στόχο ήταν η δύναμή μου! Όταν σκέφτεσαι τι έχει περάσει ένα κακοποιημένο παιδί, εκμηδενίζονται όλες οι αποστάσεις»! είπε ο Νίκος μετά την προσπάθεια του αυτή.

Νίκο σε ευχαριστούμε για αυτό που έκανες για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Άνθρωποι σαν εσένα χαρίζουν χαμόγελα όχι μόνο σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους!

 

www.hamogelo.gr 

Προβλήθηκε 730 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.