Ο Αλαντίν προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις...

Άρτος και Θεάματα 18 Μαρτίου 2014

 

Δύο Κυριακές έμειναν για το τέλος της θεατρικής  σεζόν  στο Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση", και αυτή την Κυριακή στο θέατρο παρουσιάζεται η παράσταση: "Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι"" 
 
Για τη βδομάδα προσφέρουμε 2 διπλές δωρεάν προσκλήσεις για τους αναγνώστες μας.
(στείλτε mail: [email protected]  και οι δύο πρώτοι θα λάβουν τις προσκλήσεις) 
 
 
                    «Ο ΑΛΑΝΤΙΝ & το μαγικό λυχνάρι»

Ο Αλαντίν ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με όπλο του την αθωότητα και με στόχο του να κερδίσει τη ζωή και την αγάπη. Σύμμαχοί του το Τζίνι του Λυχναριού και το πιθηκάκι του ο Αμπού. Εχθρός του ο Βεζίρης Τζαφάρ που διεκδικεί για τον εαυτό του τα μυθικά πλούτη του βασιλείου και το θρόνο.

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ : 47΄ λεπτά    ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ : Ειρήνη Γκότση   ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : Λίλιαν Τσέρτου ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Μίνα Μαυρομάτη  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Νίκος Πόγκας  ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης  ΜΟΥΣΙΚΗ : Γιάννης Καλατζόπουλος

 

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιάννης Καλατζόπουλος,  Κώστας Δαρλάσης,  Νίκος Πόγκας,  Βίνα Παπαδοπούλου,  Μαρίλια Νομικού,  Χρυσούλα Παπαδοπούλου

 

Προβλήθηκε 560 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.