Κρατάμε τη «Φλόγα» δυνατή με ένα παραμύθι! στο Bookabar

Άρτος και Θεάματα 12 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Αυτο το Κυριακάτικο πρωινό θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Η Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα γεμίσει αγάπη, παιδικές ιστορίες, μύθους, χαμόγελα, τραγούδια και ελπίδα. Ελπίδα για τα παιδιά της «Φλόγας» που 30 χρόνια τώρα προσφέρει ασταμάτητα σε παιδιά με καρκίνο και τις οικογενειές τους.

Είναι σειρά μας να τους υποστηρίξουμε με τον πιο απλό τρόπο. Ενισχύοντας τον «κουμπαρά της φλόγας» κατά την είσοδό μας στο bookabar αυτή την Κυριακή στις 11.30

Το Bookabar μας κερνάει τσαι, καφέ, ζεστή σοκολάτα και λιχουδιές.

Μαζί μας θα είναι αγαπημένοι καλλιτέχνες για να διαβάσουμε στα παιδιά παραμύθια από το βιβλίο «Αισώπου Μύθοι» και να τραγουδίσουμε αγαπημένες μελωδίες.

Θα μας μιλήσει εκπρόσωπος της «Φλόγας» για το έργο και τις δράσεις της και θα δώσουμε μικρά δωράκια στα παιδιά.

Μαζί μας:

Θανάσης Αλευράς
Παυλίνα Βουλγαράκη
Ελένη Γκασούκα
Γιώργος Δάσκαλος
Βίκυ Καρατζόγλου
Πάνος Μουζουράκης
Άννα Μαρία Μπιλίδα
Ματίνα Νικολάου
Αγγελική Τουμπανάκη
Λία Χάιντ
Angelika Dusk

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:
Καφέ taf
Δρόμοι του τσαγιού
Τσικιρελάκι
Σταφιδένιο
Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ της εστίας Φιλίας

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Προβλήθηκε 1434 φορές

Σωτηρία Μπέλλου: Δικαστική διαμάχη για την περιουσία της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η Σωτηρία Μπέλλου φαίνεται πως είχε παραχωρήσει σε κάποιο πρόσωπο το σπίτι στα Σπάτα με πράξη δωρεάς, ωστόσο, με ιδιόχειρη διαθήκη ανέτρεψε την προηγούμενη πράξη αφήνοντας το ακίνητο τελικά στην οικονόμο της

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 25 Απριλίου 2025: ''Ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά, το ανδαλουσιανό πιάτο του Πάσχα''

Τα ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά είναι ένα ιδιαίτερα δηµοφιλές πιάτο στην πόλη Κάδιθ, στις ατλαντικές ακτές της Ανδαλουσίας, όπου σερβίρεται το Πάσχα.