ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Άρτος και Θεάματα 11 Οκτωβρίου 2015

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και οι εκδόσεις ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σολδάτου

 

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στις 8:30 το βράδυ,

στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΣ (Ιουλιανού 42),

 

με την παρουσία των δημιουργών που αναφέρονται στο βιβλίο και του κινηματογραφικού κόσμου.

 

Την παρουσίαση και συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και κριτικοί κινηματογράφου:

Ορέστης Ανδρεαδάκης, Γιάννης Ζουμπουλάκης, Χρήστος Μήτσης.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,  ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ,  ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΕΝΤΖΗΣ, ΛΟΥΚΙΑ ΡΙΚΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓIΩPΓOΣ ΦOYNTAΣ,  ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΡΑΣ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ.

 

Προβλήθηκε 1071 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.