Θάλασσα και Παράδοση Άρτος και Θεάματα 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ" ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 8:30 Μ.Μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Δήμος Δάφνης-Υμηττού Παραδοσιακοί χοροί ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ Ηλιούπολη για όλους ilioupoligiaolous.gr Προβλήθηκε 932 φορές Δείτε Επίσης: Άρτος και Θεάματα Δείτε τα Όλα Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025: ''Σπαγγετίνι με αντσούγιες και κάππαρη'' 27 Απριλίου 2025 Αυτή η συνταγή θυμίζει στη Δωροθέα Μερκούρη τα καλοκαίρια της στη Νικοτέρα. Τα ζώδια την Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 27 Απριλίου 2025 Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας, εστιάζοντας στις ανάγκες της ύλης, της άνεσης και της συναισθηματικής σταθερότητας. Πέθανε η Στέλλα Καλησπεράτου - Ήταν ηθοποιός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκπομπής στο MAD 26 Απριλίου 2025 Η Στέλλα Καλησπεράτου ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Σικελία και φρόντιζε να ταξιδεύει σε περιοχές όλου του κόσμου Big Brother: Γνωρίστε τους 16 παίκτες που θα μονομαχήσουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ 26 Απριλίου 2025 Αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα του Big Brother μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ Πέθανε η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου 26 Απριλίου 2025 Υπηρέτησε για χρόνια το ρεπορτάζ, έχοντας καλύψει όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 27 Απριλίου 2025: ''Μοσχαρίσιες μπριζόλες α λα μιλανέζε, αλλά στον φούρνο'' 25 Απριλίου 2025 Μια πιο ελαφριά εκδοχή για τις μοσχαρίσιες μπριζόλες αλά μιλανέζε έχουμε εδώ. Τα ζώδια την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 25 Απριλίου 2025 Ο Άρης από τον Λέοντα τα βάζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, και το αποτέλεσμα είναι έκρηξη. Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 26 Απριλίου 2025: ''Νεραντζοσαλάτα, ή αλλιώς πορτοκαλοσαλάτα, από την Κέρκυρα'' 25 Απριλίου 2025 Είναι φαγητό καθαρά αγροτικό, με το τίποτα, φαγητό της «πενήτιας», της φτώχειας.
Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025: ''Σπαγγετίνι με αντσούγιες και κάππαρη'' 27 Απριλίου 2025 Αυτή η συνταγή θυμίζει στη Δωροθέα Μερκούρη τα καλοκαίρια της στη Νικοτέρα.
Τα ζώδια την Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 27 Απριλίου 2025 Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας, εστιάζοντας στις ανάγκες της ύλης, της άνεσης και της συναισθηματικής σταθερότητας.
Πέθανε η Στέλλα Καλησπεράτου - Ήταν ηθοποιός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκπομπής στο MAD 26 Απριλίου 2025 Η Στέλλα Καλησπεράτου ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Σικελία και φρόντιζε να ταξιδεύει σε περιοχές όλου του κόσμου
Big Brother: Γνωρίστε τους 16 παίκτες που θα μονομαχήσουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ 26 Απριλίου 2025 Αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα του Big Brother μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ
Πέθανε η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου 26 Απριλίου 2025 Υπηρέτησε για χρόνια το ρεπορτάζ, έχοντας καλύψει όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα
Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 27 Απριλίου 2025: ''Μοσχαρίσιες μπριζόλες α λα μιλανέζε, αλλά στον φούρνο'' 25 Απριλίου 2025 Μια πιο ελαφριά εκδοχή για τις μοσχαρίσιες μπριζόλες αλά μιλανέζε έχουμε εδώ.
Τα ζώδια την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 25 Απριλίου 2025 Ο Άρης από τον Λέοντα τα βάζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, και το αποτέλεσμα είναι έκρηξη.
Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 26 Απριλίου 2025: ''Νεραντζοσαλάτα, ή αλλιώς πορτοκαλοσαλάτα, από την Κέρκυρα'' 25 Απριλίου 2025 Είναι φαγητό καθαρά αγροτικό, με το τίποτα, φαγητό της «πενήτιας», της φτώχειας.