Η Κυριακή των Παπουτσιών

Άρτος και Θεάματα 23 Ιουνίου 2013

2 και 3 Ιουλίου στις 20:30 μ.μ , στο Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης,

η ομάδα εφήβων Γυμνασίου, (Τέχνης Θεάτρου Ηλιούπολης), θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου ''Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ'' σε σκηνοθεσία, Αργυρώς Δημακέα.

«Κάθομαι και σκέφτομαι τι έφταιξε, και στο μόνο που καταλήγω είναι αυτά τα μη, το κεφάλι μου έχει μόνο ένα μη μέσα, μη από το σπίτι, μη από το σχολείο, μη από την εκκλησία, μη μη, λες κι η ζωή είναι ένα κινέζικο βάζο που το παίρνει ο κάθε άνθρωπος και πρέπει να φτάσει, σ΄ όποια ηλικία φτάσει, και να ακουμπήσει το βάζο νικητής.» Απ' το μονόλογο του ήρωα στην Κυριακή των παπουτσιών. Ένα κείμενο ξεκαρδιστικό αλλά και δηκτικό, τραγικά ειρωνικό, να ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία αλλά και στο δράμα της εποχής μας, που σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι αλλά και να σκέφτεσαι... «τη ζωή μου μηδενίζω πάει να πει πως ξαναρχίζω.»

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΒΑΚΟΛΑ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΑΝΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΥΣΗ
ΑΡΗΣ ΑΝΙΒΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΩΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΜΠΛΕΚΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΥΣΕΚΗΣ
ΟΛΓΑ ΘΕΙΑΚΟΥ
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΣΤΕΛΛΙΝΑ ΜΑΥΡΕΛΗ
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΛΩΛΗ
ΜΑΡΙΑ - ΝΕΦΕΛΗ ΧΑΛΑΡΗ

Προβλήθηκε 1138 φορές

Πασχαλινές Αγορές στο γκούφη

Το γκούφη φόρεσε τα καλά του! Με ανανεωμένη βιτρίνα και ολόφρεσκη πασχαλινή συλλογή, το αγαπημένο κατάστημα της Ηλιούπολης είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους για τις πιο όμορφες γιορτινές αγορές.

Τα ζώδια την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και ξαφνικά το μυαλό μπαίνει σε τάξη.Είναι μια μέρα που σε σπρώχνει να οργανωθείς, να δεις λεπτομέρειες που πριν σου ξέφευγαν και να κάνεις μικρές, αλλά σημαντικές βελτιώσεις.