αποκριάτικο πάρτι της Ζωόφιλης Δράσης

Άρτος και Θεάματα 07 Φεβρουαρίου 2014

Σας προσκαλούμε την Τσικνοπέμπτη, ημέρα χαράς και διασκέδασης για όλους, στο αποκριάτικο πάρτι της Ζωόφιλης Δράσης ?

ντυθείτε Γιώργος, Μαρία, Κώστας, Ελένη, Μελπομένη, ή? Ζορό, Νεράιδα, γατούλα, σκυλάκι ή τιγράκι κλπ.!!!!!
Πάρετε μαζί σας τον μπαμπά και την μαμά,
τον παππού και την γιαγιά,
τον θείο, την θεία,
τον φίλο, την φίλη,
τον κουμπάρο την κουμπάρα,
το νονό και τη γειτόνισσα!
και όλα τα συμπεθεριά!
Ελάτε να ξεφαντώσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο «Δεσποτικό», στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Θα φάμε νόστιμα φαγητά? θα πιούμε άφθονα ποτά, ακόμα και μπύρα δωρεάν(!!!) και σε όσους αρέσει το επιδόρπιο???

Μμμμμμ ?.. ζζζουμερό κέικ σοκολάτας με παγωτό!!!!!!!!
Και όλα αυτά μόνο με 15? !!!
Ξεκινάμε στις 9:30 μ.μ.!!!

Προβλήθηκε 773 φορές

Σωτηρία Μπέλλου: Δικαστική διαμάχη για την περιουσία της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η Σωτηρία Μπέλλου φαίνεται πως είχε παραχωρήσει σε κάποιο πρόσωπο το σπίτι στα Σπάτα με πράξη δωρεάς, ωστόσο, με ιδιόχειρη διαθήκη ανέτρεψε την προηγούμενη πράξη αφήνοντας το ακίνητο τελικά στην οικονόμο της

Τα ζώδια την Τρίτη 22 Απριλίου 2025

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους στήνει το ιδανικό σκηνικό για χαλαρή κοινωνικότητα, αστεία, αφηρημένες συζητήσεις και μια αίσθηση ελευθερίας που μοιάζει με την πρώτη ανοιξιάτικη βουτιά στη θάλασσα.