ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16-02-2014 | Ενισχύουμε το πράσινο στο βουνό μας

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου (ΣΠΑΥ) Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην ημέρα Αναδάσωσης στο Δήμο Ηλιούπολης, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, στις 10:00 το πρωί.

· Σημείο συνάντησης: Τέρμα της οδού Ολυμπιονικών

· Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.

· Πρόσβαση με δημοτική συγκοινωνία: Μετάβαση στις 09.45 από το δημαρχείο Ηλιούπολης στον χώρο της αναδάσωσης

· Πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία: Το λεωφορείο 237, που ξεκινά από το σταθμό του Μετρό Δάφνης τερματίζει στο χώρο της αναδάσωσης.

 

από: www.spay.gr

Προβλήθηκε 702 φορές
Ο καιρός την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικές χιονοπτώσεις από τη νύχτα στην Πάρνηθα. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση από το μεσημέρι σε 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.