Άρωμα από Αλγέρι οι κλοπές στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 04 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη προχθές (2-8-2014) το μεσημέρι στην περιοχή της Ηλιούπολης, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με έναν (1) άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν οικία στην περιοχή και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ο ένας ακινητοποιήθηκε.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τον συνεργό του, το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει πέντε (5) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

 

Επίσης, όπως εξακριβώθηκε ο 41χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερείται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του, καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

http://www.astynomia.gr/

Προβλήθηκε 432 φορές

Ιερό Λείψανο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού θα υποδεχθεί η Ηλιούπολη την Κυριακή 6 Απριλίου 2025

Τις ημέρες του προσκυνήματος, εκτός των Ι. Ακολουθιών, θα πραγματοποιηθούν και Εισηγήσεις ποιμαντικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την ζωή και το έργο του Μεγάλου Αγίου της Εκκλησίας μας