Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου. (Αναστασία Παπαδοπούλου)

Άρτος και Θεάματα 25 Νοεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου – Προπαραγγελία

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σύνολο από μικρές και διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι οποίες αφορούν την πρόληψη από τους διαδικτυακούς κινδύνους που απειλούν σε μεγάλο βαθμό τα νεαρά παιδιά.

Έτσι λοιπόν, μέσα από έξι απολαυστικούς χριστουγεννιάτικους διαλόγους με πρωταγωνιστές αγαπημένους ήρωες, όπως ο Άγιος Βασίλης, ο Ρούντολφ το ελαφάκι και άλλοι, οι μικροί μας φίλοι, αλλά και όλη η οικογένεια θα μπορέσουν να αντιληφθούν τους διαδικτυακούς κινδύνους και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Για να δούμε όμως, ο Άη Βασίλης που με μαεστρία μοιράζει τα αγαπημένα μας δώρα, ξέρει άραγε να προστατεύει τα προσωπικά του δεδομένα στο διαδίκτυο; Ο Ρούντολφ το αγαπημένο μας ελαφάκι είναι δυνατόν να πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού;

Οι «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου» είναι εδώ, αφιερωμένες σε όλη την οικογένεια!

Η προπαραγγελία του βιβλίου θα λήξει στις 30/11/2021.

Από 7,80 €


ΣΕΛΙΔΕΣ

40


ΕΚΔΟΣΗ


ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Αναστασία Παπαδοπούλου


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥ

 

       Πολυτελής έγχρωμη εικονογραφημένη έκδοση, τυπωμένη με ατοξικά χρώματα.



https://fylatos.com/shop

Προβλήθηκε 1097 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.