Πέθανε ο σκηνοθέτης του Τροχού της Τύχης, Γιάννης Γαλανούλης - Το συγκινητικό ''αντίο'' του Πέτρου Πολυχρονίδη

Άρτος και Θεάματα 09 Φεβρουαρίου 2023

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο σκηνοθέτης της εκπομπής Τροχός της Τυχής του Star, Γιάννης Γαλανούλης και ο Πέτρος Πολυχρονίδης τον αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο.

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής Τροχός της Τύχης, Γιάννης Γαλανούλης, αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια καρδιολογικά προβλήματα. Το τραγικό είναι ότι πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο το παιδί του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Πέτρος Πολυχρονίδης συγκλονίστηκε με την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook για τον θάνατο του γνωστού σκηνοθέτη και του είπε το δικό του ξεχωριστό αντίο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε στην ανάρτησή του: «Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι, ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε».


Ο Γιάννης Γιαννούλης είχε διαγράψει μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση και είχε σκηνοθετήσει πετυχημένες εκπομπές. Ανάμεσά τους ήταν το ΟΛΑ με τον αείμνηστο, Θέμο Αναστασιάδη, η ΠΟΠ Μαγειρική, Αυτός και ο άλλος, Chef στον αέρα, ενώ πέρα από τον Τροχό της Τύχης σκηνοθετούσε και το Λάβα και το παιχνίδι Βρες τη Λέξη.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 989 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.