Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Χατζηγεωργίου σε ηλικία 67 ετών

Άρτος και Θεάματα 09 Οκτωβρίου 2024

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, έπειτα από πολύμηνη ασθένεια, ο δημοσιογράφος Τάσος Χατζηγεωργίου.

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1957. Μετά τις σπουδές του στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές στην Πάντειο Σχολή, από όπου αποφοίτησε το 1988.

Ήδη από το 1981, είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφική του καριέρα στις εφημερίδες «Η Αυγή» και «Μεσημβρινή» και στη συνέχεια στον «Ελεύθερο Τύπο». Από το 2004, εργάστηκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2021.

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος και την εξαίρετη συναδελφική του συμπεριφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με συγκίνηση τον συνάδελφο και συλλυπείται την οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους και τους οικείους του.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 816 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.