Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακοχρήστος στην άρση βαρών

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 26 Αυγούστου 2021

Την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ανέβηκε στο βάθρο, στην κατηγορία των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο, βάζοντας στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ..

Ο αγώνας του Μπακοχρήστου ήταν άψογος, καθώς είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες (157κ., 163κ., και 165κ.).

Η τρίτη προσπάθεια ήταν αυτή που του χάρισε το μετάλλιο, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπουρλόν ήταν μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς (52.95, αντί 53.10) και πήρε αυτός το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μπακοχρήστος κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε προηγηθεί οι Αγώνες στο Ρίο.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά την πρώτη ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων είχαμε τις… χάλκινες επιτυχίες του Πάνου Τριανταφύλλου στη Σπάθη Β και του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S8, με χρόνο 58.73.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1038 φορές
Ο καιρός την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικές χιονοπτώσεις από τη νύχτα στην Πάρνηθα. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση από το μεσημέρι σε 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.