Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για τον Μιχαλεντζάκη στα 100 μ. ελεύθερο στην κολύμβηση

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 25 Αυγούστου 2021

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 58.73. Ο Αυστραλός Πόφαμ και ο Ρώσος Νικολάεφ τερμάτισαν πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα.

Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση, λίγες ώρες μετά το χάλκινο του Τριανταφύλλου στην ξιφασκία και πλέον η χώρας μας βρίσκεται στην 20η θέση στον πίνακα μεταλλίων με την πρώτη ημέρα να είναι ακόμα σε εξέλιξη. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 978 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.