Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης

Άρτος και Θεάματα 07 Σεπτεμβρίου 2024

Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης, θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των  Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί ατην Κυριακή στο “Σταντ Ντε Φρανς” και μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την ελληνική σημαία θα κρατήσει ο Αντώνης Τσαπατάκης.


Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στην Τελετή Λήξης ζητά έναν και όχι δύο σημαιοφόρους.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης αγωνίστηκε στο Παρίσι 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο SB4.

www.lifo.gr

Προβλήθηκε 1057 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 22 Απριλίου 2025

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους στήνει το ιδανικό σκηνικό για χαλαρή κοινωνικότητα, αστεία, αφηρημένες συζητήσεις και μια αίσθηση ελευθερίας που μοιάζει με την πρώτη ανοιξιάτικη βουτιά στη θάλασσα.