Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Άρτος και Θεάματα 13 Ιουλίου 2024

Ο Στέφανος Ντούσκος, η Αννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη θα είναι οι πρώτοι, από ελληνικής πλευράς, που θα μπουν στη «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Οι πρωταθλητές μας θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς της κωπηλασίας και της σκοποβολής, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της πρώτης, μετά την Τελετή Εναρξης, ημέρας (27/7) περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα όπου θα υπάρχουν ελληνικές συμμετοχές.

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη ή την τελική φάση των αγωνισμάτων τους θα αγωνιστούν την πρώτη επίσημη αγωνιστική ημέρα (27/7) ο Λευτέρης Πετρούνιας, οι κολυμβητές μας Αννα Ντουντουνάκη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Στέργιος Μπίλας και Ανδρέας Βαζαίος, ο αθλητής το πινγκ πονγκ Παναγιώτης Γκιώνης, η εθνική ομάδα πόλο γυναικών και οι κωπηλάτες μας Αναστασιάδου – Μπούρμπου, Κοντού – Φίτσιου και Γκαϊδατζής – Παπακωνσταντίνου.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

  • Η έντονη γραφή στο όνομα του αθλητή ή της αθλήτριας σημαίνει ότι είναι η πρώτη προσπάθειά του και η γραφή με αχνό γκρι η συνέχεια (σε κάποιες περιπτώσεις εφόσον προκριθεί). Με γαλάζια σκίαση είναι οι τελικοί.
  • Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υπάρχουν οι κληρώσεις των αγώνων, των σειρών κ.λπ., καθώς δεν έχουν γίνει ακόμη.


Προβλήθηκε 547 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.