Οι ηλίανθοι που έμαθαν να αγαπούν - Συναντώντας τη Σοφιλένια, το λουλούδι που έφερε την αλλαγή (Άννα Σάσσαλου)

Άρτος και Θεάματα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Στο μαγευτικό σκηνικό της Χώρας των Ηλιανθών, ένα λουλούδι με ροζ πέταλα αναταράσσει τα νερά.

Η Σοφιλένια, ένας ηλίανθος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, φέρνει την επανάσταση της καρδιάς στην κοινότητα των ηλιανθών, διδάσκοντας την αξία της αληθινής φιλίας και της συμπερίληψης.

Μαζί με τον Ατρόμητο, που μαθαίνει να ξεπερνά τις φοβίες του, μας υπενθυμίζουν ότι το αληθινό φως βρίσκεται στο να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε το διαφορετικό.

Συγγραφέας: Άννα Σάσσαλου

'Ενα παραμύθι με πολύ όμορφη ιστορία από μια μανούλα που έχει ένα κοριτσάκι με σύνδρομο ret και όλα τα έσοδα πάνε στην οικογένεια της μικρής


'Ενα παραμύθι με πολύ όμορφη ιστορία από μια μανούλα που έχει ένα κοριτσάκι με σύνδρομο ret και όλα τα έσοδα πάνε στην οικογένεια της μικρής

ISBN: 978-960-658-284-4
Έκδοση: 
'Ετος έκδοσης: 2024
Αριθμός σελίδων: 30
Εικονογράφηση: Αγγελική Μάλαμα
Τεχνικά χαρακτηριστικά: Πολυτελής, εικονογραφημένη, έγχρωμη έκδοση, τυπωμένη με ατοξικά χρώματα.
Προτεινόμενη ηλικία:* Βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων σχολικών ετών (3-7 ετών)

https://fylatos.com

Προβλήθηκε 892 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.