Ο Κωνσταντίνος Τζούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της δισκοβολίας F56 των Παραολυμπιακών Αγώνων

Άρτος και Θεάματα 02 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Τζούνης χάρισε στην Ελλάδα το έκτο μετάλλιο της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της δισκοβολίας F56 στο στάδιο του Σταντ Ντε Φρανς.

Οι ελληνικές επιτυχίες συνεχίζονται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Κωνσταντίνος Τζούνης χάρισε το πρωί της Δευτέρας (2/9/2024) το έκτο μετάλλιο στην Ελλάδα, κατακτώντας την τρίτη θέση στον τελικό της δισκοβολίας F56.

Με βολή στα 41.32μ., ο Κωνσταντίνος Τζούνης ξεπέρασε τον Σλοβάκο Λάτσκο (4.20μ.) και ανέβηκε στο βάθρο.

Oι υπόλοιπες προσπάθειες του Τζούνη μετρήθηκαν στα 39.14μ, 39,90μ και 37,87μ, ενώ είχε και δύο άκυρες.

Ο 33χρονος αθλητής ήταν τέταρτος πριν από τρία χρόνια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά στο Παρίσι ξεπέρασε τον εαυτό του και βρέθηκε στα μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος, Κλοντινέϊ Ντο Σάντος Μπατίστα με 46.86μ και το αργυρό, ο Ινδός, Γιογκές Κατούνια με 42.22 μέτρα.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1033 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.