Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκτον ξανά εξώφυλλο στη Vogue

Άρτος και Θεάματα 12 Αυγούστου 2023

Τέσσερα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη συγκέντρωσε η Vogue για ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί.

Στα 53 της, η Ναόμι Κάμπελ συναντιέται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο στούντιο το μεγάλου περιοδικού, με την 58χρονη Λίντα Εβαντζελίστα, την 57χρονη Σίντι Κρόφορντ και την 54χρονη Κρίστι Τέρλινγκτον.

Διανύοντας την 6η πλέον δεκαετία της ζωής τους, τα supermodels πόζαραν μαζί στον φακό, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία και έστειλαν το δικό τους μηνυμα σε όλες τις γυναίκες που περνούν τα 50.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Vogue



Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν όλες μαζί, ήταν το 1989 και πάλι για τη Vogue. Με αφορμή την επανασύνδεσή τους, το περιοδικό έφερε πάλι στην επιφάνεια το viral για τα 90s ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.




«Για όλους εκείνους που μας στηρίζουν από τα 90s» ακούγεται να λέει η Ναόμι Κάμπελ και προσθέτει: «Για όλες τις γυναίκες εκεί έξω, να δείξουμε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».

«Είμαστε γυναίκες. Ήμασταν νέες γυναίκες τότε και τώρα είμαστε πλήρεις γυναίκες στη δύναμή μας, στο σώμα μας. Δεν πήγαμε πουθενά και ίσως να επιστρέψουμε πάλι σε 30 - 40 χρόνια» είπε με τη σειρά της η Τέρλινγκτον.

Προβλήθηκε 807 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.