Τέσσερα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη συγκέντρωσε η Vogue για ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί.
Στα 53 της, η Ναόμι Κάμπελ συναντιέται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο στούντιο το μεγάλου περιοδικού, με την 58χρονη Λίντα Εβαντζελίστα, την 57χρονη Σίντι Κρόφορντ και την 54χρονη Κρίστι Τέρλινγκτον.
Διανύοντας την 6η πλέον δεκαετία της ζωής τους, τα supermodels πόζαραν μαζί στον φακό, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία και έστειλαν το δικό τους μηνυμα σε όλες τις γυναίκες που περνούν τα 50.
Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν όλες μαζί, ήταν το 1989 και πάλι για τη Vogue. Με αφορμή την επανασύνδεσή τους, το περιοδικό έφερε πάλι στην επιφάνεια το viral για τα 90s ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.
«Για όλους εκείνους που μας στηρίζουν από τα 90s» ακούγεται να λέει η Ναόμι Κάμπελ και προσθέτει: «Για όλες τις γυναίκες εκεί έξω, να δείξουμε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».
«Είμαστε γυναίκες. Ήμασταν νέες γυναίκες τότε και τώρα είμαστε πλήρεις γυναίκες στη δύναμή μας, στο σώμα μας. Δεν πήγαμε πουθενά και ίσως να επιστρέψουμε πάλι σε 30 - 40 χρόνια» είπε με τη σειρά της η Τέρλινγκτον.
Το πιο ταιριαστό ζευγάρι της άνοιξης είναι σίγουρα τα σπαράγγια με τα αυγά. Το γάλα της συνταγής θα δώσει περισσότερο σώμα στην κατά τα άλλα απλή στραπατσάδα.
Ανατρεπτική και εκρηκτική η Πρωταπριλιά φέτος, με την σύνοδο Σελήνης/Ουρανού στον Ταύρο να δημιουργεί αστάθεια σε οικονομικά και αισθηματικά ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.