Helen Μazlou: Η Ελληνίδα Tiktoker και Youtuber έγινε μοναχή στα 23 της

Άρτος και Θεάματα 08 Σεπτεμβρίου 2024

Η διάσημη σταρ του ελληνικού Tiktok και Youtube με το παρατσούκλι Helen Mazlou αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της, έγινε μοναχή και πλέον έχει το όνομα Αδερφή Υπομονή.

Στις πλατφόρμες του TikTok και του YouTube, ένας από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς λογαριασμούς ήταν εκείνος της Helen Mazlou, η οποία αποφάσισε να διαγράψει όλα της τα βίντεο από τις πλατφόρμες της και να γίνει μοναχή σε ηλικία 23 ετών.

Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε σταματήσει να είναι ενεργή στα social media, δημιουργώντας ερωτηματικά για το τι της συνέβη. Η Helen Mazlou ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού να ανεβάζει μόνο εικόνες αγίων γράφοντας στη λεζάντα των αναρτήσεων την ιστορία τους.

Με ένα post που έκανε στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αποκάλυψε ότι θα έγινε μοναχή, ανεβάζοντας σειρά φωτογραφιών από τη στιγμή της διαδικασίας στο μοναστήρι που θα μονάσει.


«Μοναχή Υπομονή πλέον», έγραψε.

Ποια είναι η Helen Mazlou.

Γεννημένη στις 16 Μαρτίου 2001, η Helen Mazlou ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στα social media με διάφορα βίντεο που ανέβαζε με χορούς και challenges στο Tiktok. Αργότερα, άνοιξε κανάλι στο Youtube στο οποίο ανέβασε στιγμές απο την καθημερινότητά της, ενώ διατηρούσε και δεύτερο gaming κανάλι στο οποίο έπαιζε διάφορα παιχνίδια στον υπολογιστή της.

Είναι επίσης μουσικός και έχει πρωταγωνιστήσει σε δικά της μουσικά βίντεο.


Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαυρίδη σε διάφορα πρότζεκτ αλλά και με τον επίσης διάστημο Tiktoker Χάρη, γνωστό και ως «Ορεινή μέλισσα».


Πριν ένα χρόνο είχε βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή του MadTV.


Το κύριο προφίλ της στο Youtube δεν λέγεται Helen Mazlou πλέον αλλά φέρει το όνομα «Επιστροφή στο βιβλίο» έχοντας φωτογραφία προφίλ μία αγιογραφία της Παναγίας.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 755 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 29.09.2024: ''Aρνάκι κασπακινό, με ρύζι και κρούστα από καλαθάκι Λήμνου''

Το κασπακινό αρνάκι ψήνεται με μπόλικο ρύζι, σταφίδες, κουκουνάρια και μυρωδικά και σκεπάζεται με ένα στρώμα από τυρί καλαθάκι Λήμνου, το οποίο γκρανινάρεται και σχηματίζει μια ρόδινη, λαχταριστή κρούστα.