Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00, ''Λευκαδίτικη Στέγη'' , Εθνάρχου Μακαρίου, Αθηνοδώρου και 'Ιωνος - Κάτω Ηλιούπολη.
Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00, ''Λευκαδίτικη Στέγη'' , Εθνάρχου Μακαρίου, Αθηνοδώρου και 'Ιωνος - Κάτω Ηλιούπολη.
Πιστή για ακόμη μια χρονιά στο ραντεβού της, η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού - Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε ένα ακόμη Κινηματογραφικό Αφιέρωμα με Είσοδο Ελεύθερη για το κοινό.
Η Sigma Dream Team μαζί με το εξαιρετικό μέλι Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ,του Δημήτρη Πάντου απ΄τα πανέμορφα Ιωάννινα ...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και εφέτος η 77η τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών».
Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.
Το 2020 βρήκε την Έρρικα Μπρόγιερ να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso,
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, μετά τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά το πρόγραμμα, με τίτλο «Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη», για παιδιά από 3 έως 7 ετών.
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 στις 9:30 μ.μ. - Ελίζα Αίθουσα Εκδηλώσεων Δεξιώσεων (Λεωφ. Βουλιαγμένης 511 Ηλιούπολη)
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - ώρα 06.00 μ.μ.
Living the holy celebration to the capital of Greece... Enjoy your stay! Happy New Year!
Λίγο πριν τη λήξη του 2019 ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με μια σύνθεση απρόβλεπτη και με το όνομα του καλλιτεχνικού διευθυντή που αναμένεται να αναλάβει να θυμίζει πολλά στους λάτρεις της κλασικής μουσικής.
Διανύοντας αυτές τις ημέρες αγάπης μπορούμε να διδαχθούμε απ΄την αλήθεια της δοτικότητας!
Η Έκθεση θα διαρκέσει από 8 έως και 12-Ιαν-2020 - στον ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος πέθανε σήμερα σε ηλικία 72 ετών, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο
Χρόνια πολλά σε όλους ! Εμείς εδώ,πιστοί στη γεύση και την τέχνη,ενώνουμε δυό μεγάλα δημιουργήματα !
Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με «Κάρολος Κούν» Χρήστου Σουγάρη με τους Ρούλα Πατεράκη, Πέρη Μιχαηλίδη, Πάρι Θωμόπουλο, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Αλέξανδρο Βάρθη.
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1949, αυτοδίδακτος και «εμπειρικός» ξεκίνησε μετά απο καλλιτεχνική περιπλάνηση χρόνων να γράφει τραγούδια στα 30 του, με παρότρυνση του Διονύση Σαββόπουλου.
Ο Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζοντας μια επιτυχημένη εδώ και πολλά χρόνια παράδοση προσφέρει και φέτος στους δημότες του...
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος του Πανεπιστημιακού και Συγγραφέα Σπύρου Τζόκα «Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΘΕΜΕΛΙΟ.
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr