Από το 2006 έως και σήμερα, το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», παρουσιάζει έργα κυκλοφοριακής ευαισθητοποίησης, με την ευγενική υποστήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών.
Μέχρι σήμερα, τις παραστάσεις έχουν παρακολουθήσει, με μεγάλη επιτυχία, πάνω από 60.000 παιδιά, ενώ συμμετέχουν ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», είναι κατάλληλη για την Προσχολική ηλικία καθώς και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική!
Στόχος της δράσης, είναι τα παιδιά να μάθουν να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους, να είναι καλοί συνοδηγοί και άριστοι, μελλοντικοί οδηγοί!
Το 2015, ο "Αττικούλης" βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες, με πανευρωπαϊκό βραβείο για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα κυκλοφοριακής ευαισθητοποίησης στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.
Για σήμερα τα ζώδια μπλέκονται σε αυταπάτες και αμφιβολίες. Για μία ακόμα ημέρα προσοχή πρέπει να δείξουν οι : Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου