''ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη'' - Πρωτοβουλία της δημοτικής μας Κίνησης και δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων σχετικά με θέματα των ΑμΕΑ στην πόλη.

Εντός των τειχών 01 Φεβρουαρίου 2020

«ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη»
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ηλιούπολη 31.1.2020
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο της 30.1.2020, μετά από πρωτοβουλία της δημοτικής μας Κίνησης και δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων σχετικά με θέματα των ΑμΕΑ στην πόλη, ομόφωνα ενέκρινε την πρότασή μας για την δημιουργία επιτροπής με σκοπό να καλύψειτο μέχρι τώρα κενό δράσης στο θέμα και να συμβάλει στην λύση προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή των ΑτόμωνΜΕ Ειδικές Ανάγκες στην πόλη (προσβασιμότητα, πεζοδρόμια, διαγραμμίσεις, συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων κ.α.).
 
Στην Επιτροπή, σύμφωνα και με την πρότασή μας, θα συμμετέχουν μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φορείς των ΑμΕΑ της πόλης. Στο πλαίσιο της απόφασης το Δημοτικό Συμβούλιο κάλεσε τις παρατάξεις να υποβάλλουν προτάσεις στην επόμενη συνεδρίαση, οπού θα γίνει και η σύσταση της επιτροπής.
 

Το Γραφείο Τύπου 

Προβλήθηκε 673 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε