Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Νοέμβρη ενάντια στην κατάργηση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Τα συλλαλητήρια διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα στο πλαίσιο του κοινού αγώνα εργαζομένων και συνταξιούχων για ενιαία, δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, ενώ κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει το ΠΑΜΕ.
Συλλαλητήρια έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής:
– Αθήνα: Στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια.
– Θεσσαλονίκη: Στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.
– Αγρίνιο: Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
– Ηράκλειο: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Λιονταριών.
– Καρδίτσα: Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία
– Κεφαλονιά: Στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο
– Λάρισα: Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία
– Λευκάδα: Στις 11 π.μ. στον Άη Μηνά
– Μυτιλήνη: Στις 11 π.μ. στο παλιό Εργατικό Κέντρο
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ: Σας ενημερώνουμε, πως με εντολή της ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 09/04 οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.
Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ - Από τις 10:00 έως τις 17:00 θα λειτουργήσουν Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ
Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισαν ότι τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κάνουν στάσεις εργασίας την ημέρα της απεργίας, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους.