Η Ηλιουπολίτισα Κωνσταντίνα Βασιλάκη, ένα χρόνο μετά τη δεύτερη ατομική της έκθεση Ζωγραφικής και μία σειρά συμμετοχών σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, μας παρουσιάζει τη νέα θεματική της έκθεση με τίτλο ‘’Emotions’’ η οποία θα φιλοξενηθεί στο σταθμό του μετρό Ακρόπολη για 4 μέρες.
Πρόκειται για την πρώτη της θεματική έκθεση με νέα έργα όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό. Στα έργα της θα συναντήσει κανείς ζωή, ένταση, δημιουργία, δυναμισμό, με σημείο αναφοράς τους τη φύση και τη γυναικεία φιγούρα.
Υπογραφή της Κωνσταντίνας στα έργα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι κρύβει επιμελώς τα πρόσωπα. Σκοπός της είναι να κρύψει τα δικά της συναισθήματα από τον θεατή ώστε ο ίδιος να μπορέσει να ταυτιστεί, να δημιουργήσει αλλά και να ανακαλύψει τα δικά του συναισθήματα και σκέψεις που θα του δημιουργηθούν βλέποντας το έργο της.
Η παλέτα της αποτελείται από υδατοδιάλυτα χρώματα σε γήινες αποχρώσεις αλλά και από στοιχεία έντονου, σκληρού κάρβουνου το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την ηρεμία που αποπνέει το εξαϋλωμένο γεμάτο φως χρώμα. Η ένωση που έχει καταφέρει με αυτά τα 2 αντίθετα υλικά είναι μοναδική και γεμάτη συμβολισμούς, όπως η διαρκής πάλη ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.
Θα μπορούσε να πει κανείς πως κάθε πίνακας της σειράς, πέρα από αποτύπωση συναισθημάτων είναι μια μια διαρκής αναζήτηση, ένα όνειρο, αλλά κυρίως ένα αποτύπωμα ψυχής.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.)
Ώρες λειτουργίας του μετρό
Είσοδος ελεύθερη
Έπειτα από μία εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Nations League, η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Αγγλία, με την οποία ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά έχασε την κορυφή στη διαφορά γκολ.
Παντζάρι, πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί. Γνήσια χειμωνιάτικες γεύσεις και ωραία αρώματα σε μια σαλάτα ιδανική για ένα τραπέζι στο σπίτι, που μπορούμε όμως να απολαύσουμε και ως ελαφρύ κύριο πιάτο.
Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.