Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον Μιχάλη Μητρούση – Υπέστη εγκεφαλικό

Άρτος και Θεάματα 05 Δεκεμβρίου 2018

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Λωξάντρα».

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είναι από τους βασικούς συντελεστές του έργου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη θεατρική Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ενώ αναβλήθηκε η παράσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός είναι ήδη καλύτερα στην υγεία του, όμως μέχρι να γίνει απολύτως καλά και να επιστρέψει και πάλι στις θεατρικές του υποχρεώσεις, θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Κυριακού.

www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 719 φορές

Πασχαλινές Αγορές στο γκούφη

Το γκούφη φόρεσε τα καλά του! Με ανανεωμένη βιτρίνα και ολόφρεσκη πασχαλινή συλλογή, το αγαπημένο κατάστημα της Ηλιούπολης είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους για τις πιο όμορφες γιορτινές αγορές.

Τα ζώδια την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και ξαφνικά το μυαλό μπαίνει σε τάξη.Είναι μια μέρα που σε σπρώχνει να οργανωθείς, να δεις λεπτομέρειες που πριν σου ξέφευγαν και να κάνεις μικρές, αλλά σημαντικές βελτιώσεις.