''Τα κλειδιά της μακροζωίας''- ΟΜΙΛΙΑ - Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Εντός των τειχών 07 Μαϊου 2017

"Τι είναι ζωή; Τι είναι υγεία; Τι μπορεί να δώσει στον άνθρωπο ποιότητας ζωής; Τι μπορεί να δώσει στον άνθρωπο μια όμορφη μακροζωία;

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα πάνω στην υγεία και τη μακροζωία θα απαντήσουν ο Ιατρός, τέως διευθυντής νοσοκομείου παίδων Α. Σοφία, ερευνητής και συγγραφέας, Θεόδωρος Ντόλαντζας και ο Στέλιος Κολομβούνης, Φυσικοθεραπευτής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.

Σε μια μεταβατική περίοδο για την κοινωνία μας, σε μια περίοδο όπου οι αξίες μας και οι στόχοι μας επανατοποθετούνται από τον αρχή, σε μια περίοδο που η πληροφορία ρέει άφθονη παντού γύρω μας, η καθοδήγηση του σύγχρονου ανθρώπου από επαγγελματίες επιστήμονες υγείας για την προσωπική του υγεία σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο καθίσταται αναγκαία.

Υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου υγείας και συγγραφέα, Εύας Ντελιδάκη, την Παρασκευή, 12 Μαΐου, 7 το απόγευμα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, Λ.Σ. Βενιζέλου 146, η παρουσίαση πρόσφατων και επιστημονικά τεκμηριωμένων ιατρικών δεδομένων για την υγεία με τίτλο "Τα κλειδιά της Μακροζωίας".

Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή ευχάριστης και εποικοδομητικής συνομιλίας με το κοινό και στόχος της είναι να φύγουν όλοι με ένα ευχάριστο μήνυμα και μια μικρή νότα αισιοδοξίας.". 

Προβλήθηκε 1421 φορές