Εκδήλωση για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 14 Ιανουαρίου 2017

Το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης αναγνωρίζοντας τη θεμελιακή σημασία της πρόληψης των εφήβων και νέων από εξαρτήσεις σε ουσίες και συμπεριφορές που βάζουν τις ζωές τους σε σοβαρό κίνδυνο και καθιστούν δύσκολη και προβληματική την κοινωνική τους ένταξη, διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Εφήβων – Νέων της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ, εκδήλωση για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς με θέμα την «Πρόληψη των εξαρτήσεων στην εφηβεία».

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Υπεύθυνη του Τμήματος Εφήβων – Νέων της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ, κ. Καρβούνη Θεοδώρα – Κοινωνιολόγος.

Η εκδήλωση – συζήτηση, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, με οργανωτική ευθύνη του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης και του Σχολικού Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης.

Καλούμε τους γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και τους αρμόδιους φορείς για τη συμμετοχή τους στην ομιλία – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στις 6 μ.μ.

Με εκτίμηση

ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Ηλιούπολης
Χρυσουλάκης Φώτης (Δρ. Κοινωνιολογίας)
 

Προβλήθηκε 1603 φορές

Τουλάχιστον 121 σπίτια είχε κλέψει η συμμορία διαρρηκτών που είχε ρημάξει την Ηλιούπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/9/24, έγινε επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 14 από τα 24 ταυτοποιημένα μέλη συμμορίας διαρρηκτών που χτυπούσε κυρίως στην Ηλιούπολη, ενώ δύο εξ’ αυτών είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας

Τράφικινγκ στην Ηλιούπολη: Επιφυλάχθηκε το δικαστήριο για δίκη κεκλεισμένων των θυρών

Στο τέλος της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του δικαστηρίου, αφού η έδρα αποφάνθηκε επί των αιτημάτων που τέθηκαν από τους διαδίκους, η πρόεδρος Σμαράγδη Κατσουλάκου ανακοίνωσε