Απόγνωση οδηγού λεωφορείου στο δρομολόγιο «Ελληνικό – Σαρωνίδα» (βίντεο)

Στα πέριξ 11 Ιουλίου 2016

Η απόγνωση ενός οδηγού του ΟΑΣΑ, ο οποίος οδηγεί στη γραμμή Ελληνικό-Σαρωνίδα, μάλλον είχε πιάσει ταβάνι όταν αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του την επέλαση των επίδοξων λουόμενων.

το video εδώ

Άλλωστε το σωστό το μπάνιο του λαού επιβάλλει λεωφορείο και κατηφόρα προς το Σούνιο, οπότε πλέον, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ορδές των έξαλλων ξαναμμένων Αθηναίων που παλεύουν για μια θέση στον ήλιο στο 122 γίνονται όλο και πιο επιθετικές.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ είναι 250 άτομα, αλλά όπως φαίνεται και από το βίντεο, τελικώς επιβιβάζονται αρκετοί περισσότεροι.

Η όλη διαδικασία έχει πολύ σπρώξιμο και αγωνία… 

 

http://www.aftodioikisi.gr/

Προβλήθηκε 2130 φορές

Καλλιθέα: Αγνοείται για 10 μέρες μια 17χρονη - Διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 27χρονου που διακινούσε ναρκωτικά στα νότια προάστια

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του 27χρονου στη διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία απέκρυπτε σε αποθήκη στην περιοχή της Δάφνης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.