«Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι»

Άρτος και Θεάματα 25 Μαϊου 2016

Το Πολυμήχανο Café Teatral
στα πλαίσια των δράσεων του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής
«Γράφω-Εκφράζομαι-Απελευθερώνομαι»
που συντονίζει η συγγραφέας/ποιήτρια Χριστίνα Κόλλια
διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας τριών ωρών με θέμα:
«Πιάσε το Πρέπει από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες ανεξαρτήτως ιδιότητας και έχει ως σκοπό τη μεταμόρφωση του Πρέπει και την καθιέρωση του Θέλω, τα οποία είναι καθοριστικής σημασίας τόσο για τις μικρές όσο και τις μεγάλες αποφάσεις μας. Με αφορμή τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη

«Πιάσε το Πρέπει από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι» από το έργο του «Μικρός Ναυτίλος» αλληλεπιδρούμε μέσα από το διάλογο, γράφουμε κι απελευθερώνουμε την ποιότητα της ζωής μας.


Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου: Σάββατο 28 Μαΐου 2016, ώρα 12.00- 15.00
Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ

* Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Τ: 21 5551 7311

Ε: [email protected]

F: https://www.facebook.com/polimichano
 

Προβλήθηκε 3724 φορές

Ελλάδα - Σκωτία στα πλέι οφ ανόδου του Nations League

Έπειτα από μία εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Nations League, η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από την Αγγλία, με την οποία ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά έχασε την κορυφή στη διαφορά γκολ.

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευη 22 Νοεμβρίου 2024: ''Παντζαροσαλάτα με πορτοκάλια, νεροκάρδαμο και πικάντικο γιδοτύρι''

Παντζάρι, πορτοκάλι, κατσικίσιο τυρί. Γνήσια χειμωνιάτικες γεύσεις και ωραία αρώματα σε μια σαλάτα ιδανική για ένα τραπέζι στο σπίτι, που μπορούμε όμως να απολαύσουμε και ως ελαφρύ κύριο πιάτο.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024: ''Χοιρινό αφέλια με πατάτες αντιναχτές, από την Κύπρο''

Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.