Αποχωρεί από την προεδρία του ΣΕΗ ο Σπύρος Μπιμπίλας - Τον διαδέχεται ο Νίκος Καραγιώργης

Άρτος και Θεάματα 23 Μαϊου 2024

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Σπύρου Μπιμπίλα στην προεδρία του του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά τις πρόσφατες εκλογές στον σύλλογο και την εκλογή νέου προεδρίου.

Τον Σπύρο Μπιμπίλα, που πλέον είναι βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, διαδέχτηκε ο Νίκος Καραγιώργης.

Σε ανάρτησή του ο νέος πρόεδρος επισημαίνει ότι »«έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο»


«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε.

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του την ημέρα των εκλογών στο ΣΕΗ ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραφε ότι η προσέλευση των ηθοποιών ήταν πολύ χαμηλή, γιατί «μόνο 1.100 από τους 3.600 που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν».

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 754 φορές

Σωτηρία Μπέλλου: Δικαστική διαμάχη για την περιουσία της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η Σωτηρία Μπέλλου φαίνεται πως είχε παραχωρήσει σε κάποιο πρόσωπο το σπίτι στα Σπάτα με πράξη δωρεάς, ωστόσο, με ιδιόχειρη διαθήκη ανέτρεψε την προηγούμενη πράξη αφήνοντας το ακίνητο τελικά στην οικονόμο της

Η συνταγή της ημέρας, Παρασκευή 25 Απριλίου 2025: ''Ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά, το ανδαλουσιανό πιάτο του Πάσχα''

Τα ρεβύθια με σέσκουλα και αυγά είναι ένα ιδιαίτερα δηµοφιλές πιάτο στην πόλη Κάδιθ, στις ατλαντικές ακτές της Ανδαλουσίας, όπου σερβίρεται το Πάσχα.