Αλλαγή σύνθεσης στο ΕΣΡ - Νέα πρόεδρος η Ευτέρπη Κουτζαμάνη

Άρτος και Θεάματα 28 Σεπτεμβρίου 2023

Εγκρίθηκε από τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ο διορισμός της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Με την ίδια απόφαση αντιπρόεδρος του ΕΣΡ διορίζεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης ενώ για τις θέσεις μελών οι:

Δημήτρης Σταυρόπουλος -Δημοσιογράφος

Ευτύχης Παλλήκαρης – Δημοσιογράφος

Σπυρίδων Χρυσοφώτης – Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω

Πέτρος Τριανταφυλλίδης – Επίτιμος Αντιπρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Γιώργος Βλαβιανός – Δημοσιογράφος

Ιωάννης Μιχελάκης – Δημοσιογράφος

Υπέρ της τοποθέτησης των νέων μελών της ανεξάρτητης αρχής ψήφισαν 16 (σε σύνολο 27 μελών) βουλευτές από ΝΔ και Ελληνική Λύση, καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 734 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 22 Απριλίου 2025

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους στήνει το ιδανικό σκηνικό για χαλαρή κοινωνικότητα, αστεία, αφηρημένες συζητήσεις και μια αίσθηση ελευθερίας που μοιάζει με την πρώτη ανοιξιάτικη βουτιά στη θάλασσα.