''Έφυγε'' από τη ζωή ο συνθέτης Τάκης Μπουγάς.

Άρτος και Θεάματα 02 Νοεμβρίου 2021

«Έφυγε» από τη ζωή ο συνθέτηςΤάκης Μπουγάς, δημιουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών. 

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media η στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια. «Καλό ταξίδι δάσκαλέ μου, αγαπημένε μου φίλε. Η λύπη μου είναι ανείπωτη!», έγραψε.  

Ακολούθησαν πολλές αναρτήσεις ανθρώπων της μουσικής σκηνής, που είπαν το δικό τους «αντίο» στον εκλιπόντα. 

Ο Τάκης Μπουγάς γεννήθηκε στον Πειραιά και φοίτησε από 8 ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία 20 ετών. 

Από νωρίς συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Από τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελένη Βιτάλη, την Μαρινέλλα, την Ελένη Δήμου και τον Γιάννη Πάριο έως την Άννα Βίση, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Αλέκα Κανελλίδου, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Χάρρυ Κλυνν και πολλούς ακόμη. 

 Είχε γράψει μουσική σε πολλές επιθεωρήσεις και σε ταινίες, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερους από 30 χρυσούς και 20 πλατινένιους δίσκους. Ανάμεσα στα πιο γνωστά τραγούδια του ήταν τα «Ετοιμάζω ταξίδι», «Άννα», «Είσαι το λάθος μου το τελευταίο», «Αλλιώτικη μέρα», «Θέλω να γυρίσω στα παλιά». 

Με πληροφορίες από tetragwno, ΕΡΤ

www.lifo.gr


Προβλήθηκε 596 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025: ''Βιτωλιάνικο χοιρινό με πράσα, σέλινο και αυγολέμονο''

Πρόκειται για ένα κλασικό γιορτινό χοιρινό πρασοσέλινο που φτιάχνουν στο Βιτώλιο ή Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία), μια ανάσα από τα σύνορα με τον Νομό Φλώρινας.

Τεχνητή νοημοσύνη και σινεμά: Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε - Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με... ΑΙ

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025: ''Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικα Τήνου''

Τα μεγάλα και χορταστικά μανιτάρια πορτομπέλο είναι από μόνα τους θαυμάσιος μεζές, αλλά με τη γέμιση από κιμά λουκάνικου, κουκουνάρια και μαλακό κατσικίσιο τυρί, γίνονται έδεσμα ιδανικό για άνοιγμα σε γιορτινά τραπέζια, ή για μπουφέ.