Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ

Στα πέριξ 29 Νοεμβρίου 2013

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 17:00 ? 21:00 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από το πρωί στις 10:00 και ως το βράδυ στις 21:00, με ένα μεσημεριανό δίωρο ξεκούρασης (14:30 ? 16:30), θα είμαστε στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου ?Μίκης Θεοδωράκης? και θα σας περιμένουμε.

 

Το Bazaar πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και μπορείτε να μας επισκεφτείτε αγοράζοντας σε συμβολικές τιμές δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τον σκοπό της δράσης αυτής που είναι η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών ΑμεΑ που χειμάζονται και είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Χρειαζόμαστε εθελοντές, χρειαζόμαστε και τη βοήθεια σας με οποιοδήποτε τρόπο νομίζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε.

 

Σας περιμένουμε με χαρά.

Τα τηλέφωνα του Συμπράττω είναι:
2132018774 ? 6980025538
Τετάρτες 10:00 ? 12:00 & 18:00 ? 20:00
Πέμπτες 18:00 ? 20:00

Προβλήθηκε 1388 φορές

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου