Σε περιμένουμε - Δώσε αίμα

Στα πέριξ 19 Οκτωβρίου 2013

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 θα γίνει η δεύτερη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Ελληνικού του Δήμου Eλληνικού - Αργυρούπολης

 

Η αιμοδοσία θα γίνει στο Α Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού (Χρ Τραπεζούντος 8, 2109614324) από 10:00 έως 13:00 μμ. σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας.

Να σημειωθεί ότι η ανάγκη προσφοράς σε αίμα είναι πολύ μεγάλη, η ζήτηση πολλές φορές ξεπερνά κατά πολύ τις αποθεματικές δυνατότητες της τράπεζας, με αδυναμία αρκετές φορές την κάλυψη όλων των αιτημάτων.

Προσκαλούμε - παρακαλούμε όλους τους κατοίκους ? πολίτες και εργαζόμενους του Δήμου μας όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες αιμοδοτών και πολιτών σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Σας περιμένουμε όλους.

 

Δώσε αίμα -  Σώζεις ζωές

Προβλήθηκε 483 φορές

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.

Πέθανε ανήμερα της γιορτής του ο Αλιμιώτης φαρμακοποιός, Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο εκλιπών που διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Λυσικράτους 46, υπηρέτησε τόσο την Αυτοδιοίκηση, από το 2002 έως 2006, ως Αντινομάρχης Υγείας, όσο και τον τομέα της Υγείας ως Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και αργότερα Πρόεδρος του Κέντρου Αιμοδοσίας, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου