Προφυλακιστέος ο Γ. Σπανός για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 23 Φεβρουαρίου 2014

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων. Μεταξύ των προφυλακισθέντων είναι και ο πρόεδρος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ατρόμητος.

Ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων, ένας τελωνειακός και ένας μηχανικός πλοίου συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που προφυλακίστηκαν.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μία γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Θα πρέπει όμως να καταβάλει εγγύηση 20.000 ευρώ ενώ της επιβλήθηκαν επίσης περιοριστικοί όροι -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο άκουσμα της απόφασης δημιουργήθηκαν σοβαρά επεισόδια από συγγενείς κατηγορούμενων και εργαζόμενους της ΕΤΕΚΑ με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση των ΜΑΤ.

Μία ομάδα αγνώστων προπηλάκισε τηλεοπτικά συνεργεία τα οποία κατέφυγαν στο κτήριο της εισαγγελίας όπου παραμένουν υπό την προστασία αστυνομικών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προβλήθηκε 569 φορές
Ο καιρός την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικές χιονοπτώσεις από τη νύχτα στην Πάρνηθα. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση από το μεσημέρι σε 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.