Ολοκληρώνεται η δράση: «ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ»

Στα πέριξ 10 Ιουνίου 2015

 

Το Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού?Αργυρούπολης (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Γονέων, ολοκληρώνει τη δράση με τίτλο «ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ», με την τελευταία προβολή της ταινίας «Ίσως, αύριο» της Σουζάνε Μπίερ (2010).

 

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο «Γιώργος Μιχαλακέας», την Παρασκευή 19/06/15, στις 19:00.

 

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό που θα συντονίζεται από τους ψυχολόγους του Κέντρου κα Ιωάννα Βισβίκη, κα Ειρήνη Ευαγγέλου και κα Βίκυ Γκότση, έτσι ώστε να αναδυθούν ερωτήματα και προβληματισμοί που αφορούν τη σύγχρονη οικογένεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού ? Αργυρούπολης.

 

Τηλ.: 2109961000

www.kpiliotropio.gr

email: [email protected]

fb: Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού ? Αργυρούπολης Ηλιοτρόπιο

 

Προβλήθηκε 708 φορές

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ζευγαριού 80χρονων από την εταιρεία ''Veraltis'' στο Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Δάφνης - Υμηττού έχουν δημόσια καταγγείλει την αποτρόπαια ενέργεια της εταιρείας διαχείρισης δανείων «Veraltis» να βγάλει στον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία 80χρονου ζευγαριού με τον έναν από το ζευγάρι να είναι μάλιστα καρκινοπαθής.